20 kääröä
20 prinssinakkia
10 siivua pekonia
Halkaise pekoniviipaleet kahtia. Kääri nakit pekonin sisään ja sulje käärö puisella cocktailtikulla. Grillaa kääröjä 250 asteisessa uunissa viitisen minuuttia.
sunnuntai, 4. tammikuu 2009
20 kääröä
20 prinssinakkia
10 siivua pekonia
Halkaise pekoniviipaleet kahtia. Kääri nakit pekonin sisään ja sulje käärö puisella cocktailtikulla. Grillaa kääröjä 250 asteisessa uunissa viitisen minuuttia.
-84 syntynyt opiskelijanainen leipoo ja kokkailee yleensyhdessukon kanssa. Saattaapa mukaan eksymuutakin kuin ruokaohjeita. Pasiassa kuitenkin ihan arkiruokaa ja herkkuja enemm kuin soisi :) Sen verran alkutekijssn on keittira, ettlinnryn reseptejmuualta. Ehktssamalla oppii sitten soveltamaankin!
Kommentit