Tällaista lounassalaattia tehtiin pirkan ohjeen mukaan . Oli kyllä raikasta. Laitoin kastikkeeseen kaksi pienempää valkosipulinkynttä ja siitä tulikin melko tujua. Hengitys ei sitten ollutkaan enää kovin raikas tämän jälkeen :)
4 annosta
1-2 kesäkurpitsaa
1 keltainen paprika
1 ruukku jääsalaattia
250 g kirsikkatomaatteja
2 rs Pirkka-mozzarellapalloja basilikaöljyssä
1 dl kalamataoliiveja
½ punasipuli
Kastike:
1 dl mozzarellapallojen basilikaöljyä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl omenaviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
¼ tl suolaa
Anna kesäkurpitsapalojen ja paprikapalojen maustua hetki kylmässä kastikkeen kanssa. Kokoa
salaatti muista aineksista ja lisää maustuneet kesäkurpitsat ja paprikat.
Kommentit