1863599.jpg

4 annosta pääruoaksi

8 annosta alkuruoaksi

 

4 keskikokoista punaista paprikaa
8 kirsikkatomaattia
8 basilikanlehteä
2 dl jasmiiniriisiä
100 g fetaa (mausteöljyssä)
10 oliivia
oreganoa

 

Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise paprikat pitkittäin, jätä kannat paikoilleen ja poista siemenet. Pane jokaisen puolikkaan pohjalle 1-2 basilikanlehteä ja halkaistu kirsikkatomaatti. Valuta päälle vähän öljyä fetapakkauksesta. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

 

Jaa riisi, oliivit ja fetakuutiot paprikoihin, valuta päälle mausteöljy. Rouhaise pinnalle pippuria ja lisää vähän oreganoa. Kuumenna paprikoita edelleen noin 10 minuuttia.