4 annosta
4-8 keitettyä perunaa
300 g pakastettuja ohuita, vihreitä papuja
1 valkosipulin kynsi
4 tomaattia
200-300 g fetajuustoa
oliiveja (tai hillosipuleja)
oreganoa
suolaa, mustapippuria
oliiviöljyä
Keitä perunoita, kunnes ne ovat kypsiä, anna jäähtyä. Laita pavut suolalla maustettuun veteen, kiehauta ja keitä kannen alla noin 3 minuuttia. Kaada vesi pois, huuhdo pavut nopeasti kylmällä vedellä ja valuta pavuille tilkka öljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulinkynnellä.
Kuori ja viipaloi keitetyt perunat lautasille. Pese tomaatit ja leikkaa lohkoiksi. Nosta jokaiselle lautaselle tomaattilohkoja, juustoa, oliiveja ja papuja. Valuta päälle vähän öljyä, mausta kierroksella mustapippuria myllystä ja ripottele mausteeksi hieman suolaa ja oreganoa.
Kommentit