1506851.jpg

Jotkut ainesosat on sellasia, että ne hallitsee ruuan makua hyvällä tavalla.  Fenkoli on musta tällainen, niin oli pakko kokeilla tätä pastasettiä. Taas yksi simppeli, nopea arkiruoka!

 

4 hengelle

 

2 pientä sipulia
2 valkosipulinkynttä
200 g salaattifenkolia
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
2 dl ruispastaa
4 dl vettä
1 rkl sokeria
suolaa ja mustapippuria

 

Kuori ja paloittele sipulit. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Suikaloi fenkoli ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit.

 

Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää fenkoli, aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska, ruispasta ja vesi. Keitä, kunnes pasta on kypsää. Mausta pata sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.