1407035.jpg

Tämä resepti löytyi joskus muistaakseni Kotivinkistä. Tätä voisi jo kutsua suklaan korvikkeeksi, pellilliseen tulee kolme levyä suklaata :D! Mutta mikä sopisikaan paremmin taas tyttöjen iltaan. Tuli vähän kiirus jäähdyttämisten ja kuorrutteen kanssa (niin kuin aina), mutta parasta tämä olisi kun on ollut
yön yli jääkaapissa.

 

175 g voita
200 g taloussuklaata
2 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
3 munaa
1 levy minttukrokanttisuklaata (Marabou)
3 dl vehnäjauhoja

 

Kuorrutus:

 

1 levy minttukrokanttisuklaata
1 dl kuohukermaa
25 g voita

 

Sulata voi ja taloussuklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita suklaaseokseen sokeri, vaniljasokeri ja suola. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää munat suklaaseokseen.

 

Rouhi minttukrokanttisuklaa. Lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot edelleen seokseen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista uunin keskitasossa 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Kakku saa olla keskeltä hieman raakaa.

 

Jäähdytä kakkulevy (mieluiten seuraavaan päivään asti). Paloittele kuorrutuksen minttukrokanttisuklaa kattilaan. Lisää kerma ja voi. Kuumenna ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Kaada kuorrutus
pohjan päälle ja nosta viileään jäähtymään.