2189910.jpg

Nimpparitarjoiluna oli myös suolaisia muffinsseja (oon aina sanonut muffinsseja, kai ne oikeesti olisi muffineja) salaatin kanssa. Resepti löytyi DagensMuffin -sivustolta.

5 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
3 munaa
8 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
1/2 dl rapsiöljyä (tai rypsiöljyä)
2 dl maustamatonta jogurttia
100 g fetajuustoa

Laita uuni 200-asteeseen. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola. Vatkaa kevyesti munat, öljy
(tai tomaattien öljy) ja jogurtti. Sekoita ne yhteen jauhoseoksen kanssa.

Viipaloi tomaatit ja kuutioi fetajuusto ja lisää ne. Jaa taikina 8 voideltuun muffinivuokaan tai 16 pullavuokaan (mulla tuli 11 muffinssia muffinssivuokaan). Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia jos käytät suuria vuokia tai 10-12 minuuttia jos käytät pieniä. (Paistoin 15 min.)