2035019.jpg

No niin, täällä taas, pitkästä aikaa! Tämän opiskelijan vihoviimonen tentti on ensi viikolla, sitten vain gradua väsäämään :) Toivon, että sen ohessa jää aikaa enemmän tännekin! Kamerasta löytyi taas melko vanhoja kuvia, tässäpä raikasta salaattia Lähi-idän tyyliin :) Ohjeen määrä sitruunaa saa kyllä suun aika virneeseen, vähemmänkin voi laittaa.

60 g bulguria
suolaa ja pippuria
2-4 sitruunan mehu
1 dl oliiviöljyä
250 g silputtua persiljaa
60 g silputtua minttua
250 g hienonnettua sipulia
roomansalaattia
3 kuutioitua tomaattia

 

Keitä bulgur ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Lisää suola, pippuri, sitruunamehu ja öljy. Sekoita joukkoon yrtit, tomaatit ja sipulit. Pane roomansalaatin lehtien päälle ja tarjoile.