No niin, täällä taas, pitkästä aikaa! Tämän opiskelijan vihoviimonen tentti on ensi viikolla, sitten vain gradua väsäämään :) Toivon, että sen ohessa jää aikaa enemmän tännekin! Kamerasta löytyi taas melko vanhoja kuvia, tässäpä raikasta salaattia Lähi-idän tyyliin :) Ohjeen määrä sitruunaa saa kyllä suun aika virneeseen, vähemmänkin voi laittaa.
60 g
bulguria
suolaa ja pippuria
2-4 sitruunan mehu
1 dl
oliiviöljyä
250 g
silputtua persiljaa
60 g
silputtua minttua
250 g
hienonnettua sipulia
roomansalaattia
3 kuutioitua tomaattia
Keitä bulgur ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Lisää suola, pippuri, sitruunamehu ja öljy. Sekoita joukkoon yrtit, tomaatit ja sipulit. Pane roomansalaatin lehtien päälle ja tarjoile.
Kommentit