Maanantain jälkeen ei ole ollut oikeen mitään postattavaa.  Ei olla tehty kertaakaan itse ruokaa.
Sen sijaan on mennyt maksalaatikkoa, jämiä kaapista ja ollaan käytetty viimosia lounareita kaikkeen epäterveelliseen  ja edulliseen :P Mulla oli tentti eilen ja mies puurtaa tentissä parhaillaan. Kun yrittää imeä muistiin viimeisetkin tiedonrippeet tenttiopuksista, kotitalouden hoito jää meillä aina rempalleen. Ruoka syödään nopeasti nälkään, samalla kirjaa lukien ja tiskit senkun kasaantuu altaaseen. Eilen tentin jälkeen ehdin vihdoin vähin siivota :) Ihanaa, on se vaan jännä, miten paljon sotkuisuus luo ylimäärästä stressiä.

Toinen syy maksalaatikkolinjaan on tietysti raha. Jotenkin se menee melkeen aina niin,
että viikko ennen opintotukipäivää tai palkkapäivää saa laskea jokaisen kolikon. Välillä oikeen naurattaa kun käännetään sohvatyynyjä ja kaivetaan takkien taskuja siinä toivossa että löytyis vielä jotain. No, jokainen opiskelija tietää, ettei opintotuella eletä ruhtinaiksi, mutta kyllä me silti tässä taloudessa koetaan, että rahaa riittää kuitenkin kaikkeen tarpeelliseen. Ja tarpeettomaankin kyllä,
usein sen tarpeellisen kustannuksella :D

Ollaan tässä muutaman yhdessä asutun vuoden aikana todettu, että ruoka on sellainen asia, mistä ei haluttaisi tinkiä. Ensinnäkin ruualaitto on molemmille harrastus ja toiseksi, kyllä se monipuolinen itsetehty ruoka aina einekset ja pakastealtaan valikoiman voittaa. Siispä kun maanantaina taas tulee opintotuki, sännätään saman tien ruokaostoksille. Jos reseptikokeilut on onnistuneita niin saan taas blogintäytettä :)