2039289.jpg

Kappas, löytyikin yllättävä mahdollisuus päivittää taas hieman, kun tulin kipeäksi. Opiskelu ja sairastaminen on kyllä inhottava yhtälö. Ketään ei varsinaisesti kiinnosta, mikä on syy, jonka takia jotain jää suorittamatta. Jos sairastelee paljon, opinnot tietysti kärsivät ja näin ollen tuetkin voivat mennä. Kyllä harmitti aikalailla kun jouduin lykkäämään viimeistä tenttiä eteenpäin :( Toivottavasti saan kuitenkin mahdollisuuden suorittaa sen joskus muulloin!

 

Tästä lähteekin varsinainen muffinssiputki :D! Nämä suklaa-banaanimuffinssit tein kuin tyttöystäväni tuli kyläilemään. Poikien pokeri-iltaankin liikeni muutama ;)

 

12 muffinssia

 

150 g voita
2 dl kermaviiliä
1 sitruunan kuori
2 munaa
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
3 banaania
200 g tummaa suklaata

 

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi ja lisää kermaviili ja raastettu sitruunan kuori. Vatkaa muna, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon kermaviili-voiseos.

 

Sekoita keskenään vehnäjauho, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola ja lisää jauhot taikinaan. Viipaloi banaani ja pilko suklaa ja lisää taikinaan. Voit jättää muutamia paloja myös muffinssien päälle aseteltavaksi. Aseta paperiset vuoat muffinssivuokaan ja täytä taikinalla.
Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.