2035121.jpg

Tämä on suussa sulavaa :P Täydellinen päätös esimerkiksi tuhdille pastaruoalle. Tee vähintään neljä tuntia ennen h-hetkeä niin pannacotta jäähtyy kunnolla.

 

6 annosta

 

3 liivatelehteä
100 g valkosuklaata
2 dl maitoa
3 dl kuohukermaa
2 rkl hienoa sokeria

Koristeeksi mansikoita (ja/tai muita marjoja)

 

Pehmennä liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Hienonna valkosuklaa pieniksi palasiksi. Kiehauta maito ja kerma kattilassa. Lisää sokeri ja valkosuklaa ja sekoita hyvin.

 

Puserra liivatelehdistä vesi ja liuota ne kermaseokseen. Jaa seos jälkiruoka-astioihin ja jätä peitettynä kylmään. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja koristele annokset niillä.