1391924.jpg

Tästä keitosta tykkäsin. Ohje on jälleen kerran Kotilieden keittokirjasta. Mies teki keiton, kun olin vielä vatsataudin jälkeen vähän heikkona ja vaikka olin flunssainen, tämä maistui silti joltakin. Ja rakettispagetista tuli ihan lapsuus mieleen :)

 

4 annosta

 

2 sipulia
valkosipulinkynsi
tilkka öljyä
500 g jauhelihaa
pippuria
pala (200 g) selleriä
2 porkkanaa
1 ½ l vettä, 3 rkl lihafondia (2 lihaliemikuutiota)
4 rkl tomaattisosetta
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3 dl pätkäspagettia
ruukullinen persiljaa

 

Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota kevyesti kuumassa öljytilkassa pannulla. Lisää jauheliha, ruskista ja mausta pippurilla. Siirrä seos tilavaan kattilaan.

 

Kuori ja paloittele selleri ja porkkanat ja lisää kattilaan. Kaada joukkoon vesi ja sekoita mukaan fondi/lihaliemikuutiot. Kuumenna ja keitä 10-15 minuuttia.

 

Lisää tomaattisose ja pavut tomaattikastikkeineen. Lisää pasta ja keitä kuusi minuuttia.
Hienonna persilja ja tarkista maku.