2105654.jpg

Tässäpä mainio iltapalapannu kahdelle :) Yksinkertaista ja hyvää!

 

puoli kiloa perunoita, kuorittuina ja lohkottuina
2 rkl oliiviöljyä
20 g voita
2 valkosipulinkynttä
salviaa
2 munaa

 

Keitä perunan lohkoja suolatussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä. Laita oliiviöljy, voi, valkosipuli ja salvia paistinpannuun ja lämmitä kunnes voi sulaa. Nostele perunat reikäkauhalla suoraan vedestä pannulle. Paista ensin korkealla lämmöllä ja kun perunat saavat kullankeltaisen sävyn, vähennä lämpöä ja jätä ne paistumaan rapeiksi, välillä liikutellen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

 

Kun perunat ovat kullankeltaisia ja rapeita paikoittain, tee niiden keskelle kaksi aukkoa munille. Riko munat omille paikoilleen ja ripottele hieman suolaa päälle. Haudo keskilämmöllä kannen alla kunnes valkuaiset ovat jähmettyneet.