1481589.jpg

Tähän pastasalaattiin löytyi ohje Hellapoliisilta. Broileria ja pastaa oli hieman vähemmän ja kastikkeestakin käytettiin vain hieman yli puolet. Meitä oli 8 ihmistä eikä tosiaan jäänyt yhtään yli, kun muuta suolaista ei ollut paljon…ja kaikki varmaan enemmän tai vähemmän nälkäisiä :) Mutta hyvää oli, kiitos Hellapoliisi ohjeesta!

 

800 g broilerinfileitä suikaleina
1 kurkku kuutioina
n. 200 g herkkukurkkua kuutioina
1 punainen paprika kuutioina
1 pieni purkki vihreitä oliiveja
1 iso purkki ananaspaloja
2 pientä punasipuli viipaleina + 2 rkl balsamiviinietikkaa
400 g kolmiväristä rusettipastaa

 

Kastike:

 

450 g majoneesia
4 prk kermaviiliä
omenamehua
currya

Paista broilerisuikaleet kypsäksi, anna jäähtyä. Leikkaa joukkoon kurkku, herkkukurkut, paprika ja kirsikkatomaatit. Lisää vielä oliivit ja ananaspalat.

Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi (al dente), huuhtele välittömästi kylmällä vedellä, jotta jälkikypsyminen saadaan pysähtymään.

Lisää ainesten joukkoon pasta.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin, maistele, jotta saat sopivan makuisen kastikkeen, lisää kastike salaatin joukkoon, sekoita hyvin, anna maustua kylmässä muutama tunti.

Leikkaa punasipulit puolikkaiksi ja siitä ohuiksi viipaleiksi. Anna maustua hetki balsamicossa. Nostele punasipulit salaatin päälle.